Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی اعلام کرد: بعد از گذشت ۲ سال از شروع بیماری منحوس کرونا در یازدهمین روز از اردیبهشت ماه بخش مراقبتهای ویژه کووید خالی از بیمار شد و درب این بخش ها در هرمزگان بسته شد.

فرشیدی ضمن بیان اینکه آرزو می کنم این درب دیگر باز نشود گفت: اما اعلام این خبر به منزله اتمام کرونا نمی باشد بلکه هر لحظه ممکن است مجدداً بیماری اوج گرفته و این درب باز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشیدی گفت: همچنان توصیه به رعایت فاصله گذاری در اماکن شلوغ، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون وجود دارد چرا که همچنان نگرانی ها از جهت ورود سوش های جدید بیماری از کشورهای شرق آسیا وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اذعان داشت خوشبختانه در حال حاضر در وضعیت مناسبی قرار داریم اکثر نقاط استان به رنگ آبی است و تمامی فعالیتهای اقتصادی در حال اجراست، در روز حماسی قدس بعد از دوسال شاهد حضور گسترده مردم در راهپیمایی این روز بودیم که نشان از وضعیت مطلوب و کنترل این بیماری منحوس قرن است.

فرشیدی در خصوص واکسیناسیون دوز چهارم گفت: افراد بالای ۷۰ سال و همچنین افراد با بیماری زمینه ای مانند فشارخون، دیابت، بیماریهای قلبی و کادر درمان و افرادی که با بیماران کووید در مواجهه هستند در خصوص دریافت دوز چهارم واکسن اقدام کنند.

فرشیدی متذکر شد علی رغم اینکه امروز در بیمارستانهای بندرعباس، میناب، بندرلنگه و بسیاری از بیمارستان های استان بیمار کووید بستری نیست اما این به منزله اعلام پایان کووید نیست لذا توصیه رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان پابرجاست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: اولویت‌های کاری جدیدی در حوزه بهداشت و درمان به دانشگاه‌ها ابلاغ شده که با بهبود وضعیت کرونا بخصوص پیگیری بیماری‌های مزمن به آنها هرچه بیشتر پرداخته خواهد شد و دوران پساکویید را در توجه بیشتر به عوارض ناشی از کرونا را خواهیم داشت.

فرشیدی خاطرنشان کرد: اولویت‌های کاری جدیدی در حوزه بهداشت و درمان به دانشگاه‌ها ابلاغ شده که با بهبود وضعیت کرونا بخصوص پیگیری بیماری‌های مزمن به آنها هرچه بیشتر پرداخته خواهد شد و دوران پساکویید را در توجه بیشتر به عوارض ناشی از کرونا را خواهیم داشت. آثار روحی و روانی ناشی از عوارض کویید را باید مدیریت کنیم تا جامعه‌ای متکی بر تمام پیمان‌های سلامت بوده و از رفاه و سلامت کافی برخوردار باشد.

وی تصریح کرد: شایع‌ترین عامل مرگ و میر در کشور عامل قلب و عروق و سکته‌های قلبی و مغزی است و تمرکز بر این بخش و آگاه‌سازی جامعه و نیز با استفاده از تجربه و ظرفیت نرم افزاری پیگیری بیماران کرونایی، بتوانیم این دسته از بیماران را نیز رهگیری و پیگیری کنیم و میزان پوشش و درمان این بیماران را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درباره وضعیت بیمارستان‌های در حال ساخت در استان نیز اظهار کرد: دو بیمارستان دانشگاهی در حال ساخت داریم که ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب است که در سفر رییس جمهور به استان، اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده و بعد از سفر الحمدالله پیشرفت خوبی صورت گرفته و امیدواریم ظرف ۲۴ ماه میناب تمام شود و ظرف یک سال ابنیه بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی نیز تمام شود و به سراغ تجهیز و نیروی انسانی برویم.

وی توضیح داد: دو پروژه بیمارستان ۲۶۰ تخت نفت ستاره و بیمارستان کودکان، در سفر رییس جمهور به خوبی دیده شده و اکنون درحال اجرا است و بیمارستان کودکان نیز که توسط پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در حال اجرا است و امیدواریم ظرف ۱۸ ماه آینده تمام شود.

فرشیدی گفت: اورژانس هوایی با کار کارشناسی در بستک قرار داده شد و موقعیت یابی انجام دادند که هم دسترسی به پارسیان و هم بندرلنگه را داشته باشیم و نیز خیران پای کار آمدند و احداث فضاهای لازم را انجام دادند و اکنون فضا آماده است و منتظریم که سازمان اورژانس کشور در مرحله تأمین بالگرد، کارهای خود را انجام دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: راه اندازی دانشکده‌های علوم پزشکی در غرب و شرق استان در اولویت سال‌های اخیر دانشگاه علوم پزشکی بوده که می‌تواند سبب بهبود وضعیت بهداشتی و درمان شود. راه اندازی این دو مرکز از اولویت‌های ما است.

کد خبر 5480925

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین فرشیدی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان کووید 19 ویروس کرونا روز قدس 1401 راهپیمایی روز قدس روز جهانی قدس بوشهر روز قدس کرمانشاه فلسطین ویروس کرونا عید سعید فطر ماه رمضان 1401 خراسان رضوی خطبه های نماز جمعه مشهد دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!

فرارو- وقتی صحبت از اعتماد عمومی به میان می‌آید در پزشکی بر سر دوراهی قرار داریم. پس از وقوع پاندمی کووید که علم را تحت الشعاع سیاست قرار داد جای تعجبی نیست که اعتماد به علم پزشکی روندی فرسایشی را طی می‌کند. در واقع، اعتماد به پزشکان از ژانویه ۲۰۱۹ میلادی به این سو به پایین سطح خود رسیده است. در نتیجه، افراد بیش تری به دنبال صدا‌های کم‌تر متعارفی در عرصه سیاست هستند که به باور‌های آنان نزدیک‌تر است و تمایل دارند آن صدا‌ها را بپذیرند. برای مثال، "رابرت اف کندی جونیور" از نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری باوری به واکسن ندارد و از جمله افراد بدبین نسبت به این موضوع قلمداد می‌شود. نتیجه برخی از نظرسنجی‌ها از حمایت دو رقمی از او حکایت دارد. این می‌تواند زنگ خطری برای علم پرشکی باشد.

به گزارش فرارو به نقل از نیویورک تایمز، این در حالیست که سیستم پزشکی در جلسات حضوری و هم چنین بولتن‌های بهداشت عمومی به اعتماد متکی است. بی اعنمادی می‌تواند پزشکان را به سوی فرسودگی شغلی سوق دهد و باعث بروز نتایج منفی‌ای برای بیماران شود که در صورت وجود اعتماد قابل اجتناب خواهند بود. زوال اعتماد به علم پزشکی و پزشکان تا حدی عامل  افزایش نرخ سرخک در بین کودکان واکسینه نشده، عدم رعایت غربالگری سرطان توصیه شده و امتناع از مصرف دارو‌های پیشگیری کننده است. هیچ راه حل آسانی در این مورد وجود ندارد. اگر راه‌هایی برای بازگرداندن و تقویت اعتماد به بیماران پیدا نشود جان افراد بیش تری از دست خواهد رفت.

در مورد پزشکان امریکایی این بی اعتمادی فضای نسبتا تازه‌ای می‌باشد و پیش‌تر چندان موضوع بی اعتمادی به پزشکان مطرح نبود.

تردید نسبت به پزشکی معادل نیهیلیسم پزشکی نیست. داده‌های پشت دارو‌هایی که پزشکان تجویز می‌کنند و تصمیماتی که می‌گیریم نباید تنها در اختیار ما باشد. افراد حق دارند اعداد را بررسی کنند و در مورد ریسک و منافع خود تصمیم بگیرند. با این وجود، زمانی که این شک و تردید به ناباوری مذموم و جبران ناپذیر تبدیل می‌شود می‌بینیم که برخی از بیماران تصمیمات خطرناکی اتخاذ می‌کنند و زمانی که پزشکان با ناامیدی پاسخ می‌دهند این موضوع صرفا باعث جدایی و فاصله بیش‌تر بین  پزشک از بیمار می‌شود.

اعتماد گاهی اوقات با ارائه واضح حقایق و ارقام قابل ترمیم است واقعیت آن است که اعتماد چیزی فراتر از  توضیح اعداد است. پزشکان چیز‌هایی در مورد بدن به بیماران می‌گویند که قابل مشاهده نیستند. پزشکان تغییرات سبک زندگی و دارو را برای درمان یا پیشگیری از مشکلاتی که ممکن است توسط بیمار احساس نشوند توصیه می‌کنند. جراحان به نسخه عمیقی از اعتماد به نام قرارداد جراحی اشاره می‌کنند: این ایده که وقتی افراد زیر چاقو می‌روند به جراح خود اجازه می‌دهند که بدن شان را باز کند تا آنان را بهتر کند. این اعتماد را باید به دست آورد.

در مواقع اضطراری بیماران این فرصت را ندارند که انتخاب کنند به چه کسی اعتماد کنند و تصمیمات پزشکی باید عجولانه و حتی در کسری از دقیقه اتخاذ شوند. بنابراین، بخشی از کار پزشکان ایجاد رابطه سریع است. این تصمیم گیری زمانی که اعتمادی که پیش‌تر بین بیمار و پزشک وجود داشته اکنون از بین رفته دشوارتر می‌شود.

در پزشکی به ایده تصمیم گیری مشترک اشاره می‌شود که در آن تصمیمات پزشکی به طور مشترک توسط پزشک و بیمار برخلاف لحن پدرانه سالیان گذشته گرفته می‌شوند. در نتیجه، پزشک به بیمار خود نمی‌گوید چه کاری را انجام دهد در عوض اطلاعات لازم را به او ارائه می‌دهد تا بیمار بتواند مسیری را که برایش مناسب است انتخاب کند. اگر بیمار نخواهد یا نتواند آن چه را که پزشک مطرح می‌کند باور کند دانش پزشکی بی فایده می‌شود.


دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد