Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@10:07:41 GMT

تمرکزمان در سال جدید بر مهار بیماری‌های قلبی و عروقی است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۹۱۶۸

تمرکزمان در سال جدید بر مهار بیماری‌های قلبی و عروقی است

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس ضمن تبریک به مناسبت سال نو و حلول ماه مبارک رمضان از تلاش ها و همکاری امام جمعه بندرعباس با دانشگاه و به ویژه بخش بهداشت و درمان تقدیر و تشکر کرد.

وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کووید-19 در استان گفت: در حال حاضر وضعیت کووید در استان رضایت بخش است اگر بتوانیم تا اواخر فروردین ماه همین روند را داشته باشیم و با همکاری مردم استان تزریق دوز سوم واکسیناسیون عمومی را تکمیل کنیم؛ وارد پیک جدید بیماری نخواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرشیدی ابراز کرد: در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان هرمزگان اعتبارات بسیار خوبی به دانشگاه علوم پزشکی اختصاص یافت که با این کمک‌ها جهش خوبی در بخش توسعه عمرانی زیر ساختهای دانشگاه صورت خواهد گرفت.

وی ابراز کرد: در نظر داریم در سال جدید کنترل بیماریهای غیر واگیر را دستور کار حوزه بهداشت قرار دهیم چرا که هنوز مهمترین علت مرگ و میر‌ها بیماری‌های غیر واگیر به ویژه (قلب و عروق) است.

دکتر فرشیدی اظهار کرد: تا کنون 3 کنگره دخانیات در استان با رویکرد کنترل دخانیات و بررسی اثرات آن بر روی سلامت و اقتصاد جامعه برگزار شده است. انتظار می رود با همکاری امام جمعه بندرعباس و سایر موسسات و دستگاههای اجرایی شاهد برگزاری چنین همایش‌هایی در استان باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به مشاهده پشه آئدس در استان و خطرات ناشی از بیماریهای منتقله از این پشه به انسان گفت: پس از مشاهده این پشه در شهرستانهای بندرلنگه، بندرعباس و سیریک اقدامات بسیار خوبی در راستای مبارزه با آن انجام شد.

وی تصریح کرد: با توجه به احتمال ایجاد یک اپیدمی از گزش پشه های ناقل بیماری در کشور، وزارت بهداشت با اختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار و تدوین یک برنامه عملیاتی مبارزه جدی با این پشه مهاجم را با محوریت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آغاز کرده است.

دکتر فرشیدی عنوان کرد: در بحث مبارزه با پشه آئدس 3 محور آموزش، بهسازی محیط و شناسایی بیماران در نظام مراقبت سندرومیک با مراجعه خانه به خانه پیگیری و مورد توجه قرار گرفت. 

فرشیدی بیان کرد: کووید-19، پشه آئدس و بیماریهای غیر واگیر 3 موضوع مهمی است که دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به صورت ویژه برای تامین سلامت مردم با جدیت دنبال می کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس در این دیدار گفت: شما مدیران حوزه سلامت جزو مجاهدان عرصه سلامت هستید که با حضور موثر خود در این دوران سخت کنترل و درمان بیماری کرونا، تلاش های خستگی ناپذیری داشتید.

حجت الاسلام عبادی زاده افزود: در دوران پر التهاب بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اطلاع رسانی و آموزش به مردم توانست در تراز ملی عمل کند. چرا که آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم از مهمترین اقدامات در شرایط بحرانی است.

حجت الاسلام عبادی زاده با اشاره به مدیریت خوب دانشگاه در مقابله با کووید-19 گفت: این موفقیت ها حاصل تلاش رئیس دانشگاه، همکاران دانشگاه و به ویژه پزشکان و پرستارانی بود که در خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند که از همه این عزیزان تقدیر تشکر دارم.

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: عبادی زاده دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان التهاب بیماری کرونا بیماری های قلبی و عروقی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امام جمعه بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟

به گزارش تابناک؛ حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

در سال 1973 دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال 1984، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی 43 مرد و 20 زن صورت گرفته بود، 90 درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال 1991، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می کرد در بین 602 بیمار مرد مبتلا به سی ای دی و 300 مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه ی گوش با افزایش ریسک بروز سی ای دی مرتبط است.

همچنین در سال 1992، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش ها به معنای قطعی وجود رابطه ی میان چین نرمه ی گوش و موی گوش با بروز سی ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه ی گوش و موی گوش با بیماری سی ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، 520 کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه ی ماه ژوئن 2006 ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر:هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می شود. با این حال، هیچ کس نمی تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله ی قلبی معرفی کند.

منبع: عصر ایران

دیگر خبرها

  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟