Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هدف از راه اندازی بخش جدید این است که در آینده نزدیک این مکان به مرکز رسیدگی تبدیل شود و همچنین هم آزمایشگاه و هم مرکز سی تی اسکن در این بخش راه اندازی خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح بخش کووید 19 در محل نمایشگاه دائمی بندرعباس با اشاره به رعایت بهتر شیوه نامه‌های بهداشتی در دهه اول ماه محرم سال جاری نسبت به سال گذشته اظهار داشت: کاهش آمار مبتلایان کرونا و مرگ از نتایج رعایت خوب شیوه نامه‌های بهداشتی توسط مردم و عزاداران حسینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به راه اندازی بخش جدید کووید 19 در محل جدید، بیان کرد: در حال حاضر بیماران پس از اتمام دوره درمان اولیه در بیمارستان‌های دیگر برای دریافت خدمات بهتر به این مکان منتقل می‌شوند. 

فرشیدی بیان کرد: اگر بتوانیم فضا را به خوبی نگه داریم بیمارانی که به اینجا مراجعه می‌کنند با روحیه‌ای باز و بهتر از شرایطی که بر بیمارستان‌ها حاکم است، خدمات درمانی را دریافت خواهند.

وی با تاکید بر اینکه هدف این نیست که بیمار فقط درمان شود، گفت: از آنجایی که بیمار به علت بستری چند روزه در بیمارستان اذیت می‌شود لذا پس از ترخیص از بیمارستان در این مکان می‌تواند استراحت کند و از لحاظ روحی و روانی درمان شود.

فرمانده سپاه کرمان: واکسن کرونا و دستگاه اکسیژن‌ساز نیاز فوری استان استورود یک میلیون و 110 هزار دوز واکسن دیگر کرونا به کشورابتلای 2 فرد روسی به کرونا در دهکده پارالمپیک توکیو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره نقش این بخش در افزایش سطح آگاهی بیماران کووید 19 تاکید کرد: این امکان برای بیماران فراهم می‌شود که پس از دریافت خدمات درمانی با اطلاعات کامل به منزل بروند و قرنطینه خانگی را ادامه دهند.

فرشیدی یادآور شد: روزهای گذشته به دفعات در خصوص کمبود تخت سخن گفتم تا جایی که استاندار تذکر دادند که گلایه کمبود تخت را بیان نکنید چرا که در جامعه ایجاد حساسیت می‌کند. 

وی با اشاره به بازدید از سالن‌های مختلف برای راه اندازی بخش جدید گفت: سالن‌هایی که مورد برررسی قرار گرفتند حداکثر ظرفیت 50 تخت را داشتند که برای راه اندازی بخش 1000 تختخوابی که استاندار قول داده بودند، مناسب نبود و تامین امنیت و نیروی درمانی برای مکان‌های مختلف سخت بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه نمایشگاه چون از توان و ظرفیت کافی برای راه اندازی یک بخش را داشت، تصریح کرد: با همکاری مسئولان استانی پس از قطعی شدن این مکان، فرآیند راه اندازی بخش جدید در دستور کار قرار گرفت و تمام برنامه ریزی‌ها در خصوص تامین نیروی انسانی، دارو و تهویه صورت گرفت.

فرشیدی با بیان اینکه از امروز بعد ازظهر پذیرش بیماران در این مرکز آغاز می‌شود، اظهار کرد :بیماران پس از ترخیص از بیمارستان به این مکان مراجعه می‌کنند تا دوره درمان آنها تکمیل و سایر بخش‌های بیمارستان به بیماران غیر کوویدی اختصاص داده شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر میزان قرنطینه در حال کاهش است اما هنوز اطمینان بالای 90درصدی برای رعایت شیوه‌ها و قرنطینه درست را نداریم و متاسفانه هنوز در این حوزه ضعف داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید بر اینکه از هفته گذشته با شدت بیشتری قرنطینه دنبال می‌شود، ادامه داد: این مرکز می‌تواند به قرنطینه کمک کند و اطمینان خاطری باشد که بیمار ما در سطح شهر به دنبال دارو و تخت در بیمارستان‌ها نباشند.

فرشیدی ادامه داد: هدف از راه اندازی بخش جدید این است که در آینده نزدیک این مکان به مرکز رسیدگی تبدیل شود همچنین هم آزمایشگاه و هم مرکز سی تی اسکن در این بخش راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به پیگیری‌ها در خصوص تامین واکسن مورد نیاز استان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در برخی از کشورها علیرغم اینکه واکسیناسیون انجام شده همچنان آمار مبتلایان و مرگ بیماران در حال افزایش است لذا رعایت شیوه نامه‌ها حداقل تا یک سال آینده الزامی هست.

انتهای پیام/864/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان راه اندازی بخش جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر نیاز جدی خوزستان به بیمارستان ویژه چشم گفت: بار بالای مراجعات و کمبود فضای فیزیکی موجب شده است علی‌رغم ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی، شاهد نارضایتی و گاه مراجعه به سایر استان‌ها برای درمان باشیم.

محمدحسین سرمست اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ بیمار به درمانگاه و اورژانس چشم بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه می‌کنند و بیش از ۳۰ عمل جراحی نیز در اتاق‌های عمل چشم این مرکز درمانی انجام می‌شود.

سرمست گفت: در همین راستا و با توجه به وجود ظرفیت‌های درمانی در اهواز، از جمله بیمارستان طالقانی قدیم اهواز، در حال پیگیری هستیم که حضور امروز دادستان مرکز خوزستان نیز به همین منظور است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود