Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای ستاد کرونای هرمزگان روز شنبه در استانداری هرمزگان گردهم آمده بودند تا شرایط بیماری و اقدام‌هایی که بایستی در جهت کنترل این بیماری انجام شود را بررسی کنند که در آن گلایه‌های دانشگاه علوم پزشکی این استان از همراهی نامناسب برخی اداره‌های متولی نیز مطرح شد.

براساس تصمیم اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا یک هتل در بندرعباس با ظرفیت حدود ۶۰ تخت برای قرنطینه مسافرانی که بدون توجه به محدودیت‌های کرونایی وارد هرمزگان می‌شوند و نتیجه آزمایش آنها مثبت می‌شود در اختیار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد به علت رعایت نکردن محدودیت‌های کرونایی و شرایط آن بایستی هزینه‌های ۲ هفته قرنطینه در این هتل را بپردازند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: افراد از انجام سفرهای غیر ضروری به این استان به جد بپرهیزند همچنین اجازه ورود به خودروهای شهرهای قرمز کرونایی استان خوزستان در مبادی ورودی به هرمزگان داده نمی‌شود.

ایرج حیدری با بیان ضرب المثل رطب خورده چون منع رطب می‌کند، گفت: مهمانسراهای اداره‌های دولتی مانند استانداری هرمزگان و سایر نهادها حق پذیرش مهمان و مسافر ندارند و بر این نیز نظارت می‌شود.

وی اضافه کرد: ورود مسافر درآمدی دارد اما باید هزینه های آن را هم دید و باتوجه به شرایطی که کرونا بر جامعه تحمیل کرده نباید اجازه داد بندرعباس بارانداز مسافر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان بیان داشت: چنانچه انبوه مسافران وارد بندرعباس شود با مشکل‌های خاص آن نیز روبه‌رو می‌شویم که حل کردن آنها دشوار است.

سرنشینان خودروهای عازم جزیره های استان باید نتیجه آزمایش منفی کرونا همراه داشته باشند

حیدری در خصوص فعالیت قایق‌ها و شناورهای غیر مجاز در زمینه جابه‌جایی مسافران بین بندرعباس به جزایر، ابراز داشت: تردد شناورها و قایق های غیر مجاز به راحتی قابل کنترل است و اداره بنادر و دریانوردی با توجه به در اختیار داشتن شناور ناجی و مشخص بودن مسیر تردد می‌تواند آنها را برگرداند.

وی اشاره کرد: همچنین بنادر و دریانوردی هرمزگان بایستی محل پهلوگیری این شناورها را به اطلاع نیروی انتظامی برساند، افرادی هم که کار ضروری داشته و قصد سفر به جزایر دارند باید از مبدا بلیت اینترنتی تهیه کنند و این در مورد خودروها نیز صدق می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان تصریح کرد: حتی سرنشینان این خودروها نیز باید در مبدا آزمایش کرونا داده و نتیجه منفی ابتلا به کرونا را همراه خود داشته باشند.

هزینه قرنطینه با مسافران کرونا مثبت است

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست  نیز گفت: اگر چه موارد منجر به فوت افراد در استان روند کاهش داشته است اما آمار و ارقام افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ را در کشور نشان می‌دهند.

دکتر حسین فرشیدی ادامه داد: با توجه به اینکه هرمزگان و شهرهای گردشگر آن پذیر مانند بندرعباس، قشم، کیش و هرمز با توجه به آب و هوای مطبوع خود در فصل زمستان مسافران را به خود جذب می کند، از کسانی که سفرهای غیر ضروری به این استان داشته باشند در مبادی ورودی از آنها تست کووید ۱۹ گرفته می شود.

وی ادامه داد: کسانی که نتیجه آزمایش آنان مثبت باشد به قرنطینه فرستاده می شوند که هزینه آن را باید خودشان بپردازند و مسافران عازم این جزیره ها و شهرهای هرمزگان در ایام تعطیلات نوروزی و به خصوص در ۲ هفته آینده باید از مبدا با تست منفی مراجعه کنند تا اینجا با مشکل روبه رو نشوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطر نشان کرد: کسانی که به هرمزگان سفرمی کنند نتیجه آزمایش آنها تا ۷۲ ساعت ارزشمند است و در صورت گذشت این زمان بایستی مجدد آزمایش کووید ۱۹ بدهند.

شهرستان‌ها حساسیت ویژه ای نسبت به کووید انگلیسی داشته باشند

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهارداشت: آمار هفته گذشته موارد مثبت نسبت به هفته قبل کاهشی ثبت شد و همین آمار در بیماران بستری و ورودی ها قابل ملاحظه است و از نظر شیوع کووید انگلیسی در چهار شهرستان پاسیان، قشم، بستک و بندرعباس بیماران مبتلا به این نوع از کووید ۱۹ شناسایی شده‌اند.

فرشیدی بیان داشت: هم اکنون ۲ بیمار با تشخیص کووید انگلیسی بستری هستند لذا باید حساسیت ویژه ای در شهرستان ها نسبت به این بیماری داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: کووید انگلیسی ۲ مشخصه میزان سرایت بیشتر نسبت به ویروس قبلی بیشتر و درگیر کردن جوانان را دارد و میزان کشندگی آن نیز افزون‌تر است.

به گفته فرشیدی، اگر فردی امروز به کووید انگلیسی مبتلا شود ظرف کمتر از ۲۴ تا ۴۸ ساعت دچار علایمی می‌شود که وی را ناگزیر از مراجعه به بیمارستان می‌کند.

ابتلای افراد زیر ۱۸ سال به کرونا افزایش یافته است

وی با اشاره به بررسی های جدید دانشگاه علوم پزشکی گفت: در آمارهای دی و بهمن و در آمارهای چهار ماه گذشته که به آمارها نگاه می‌کنیم تعداد افرادی مبتلا به کووید ۱۹ زیر ۱۸ سال سه تا حداکثر ۵ درصد را شامل می‌شدند اما در ۲ ماه ذکر شده تعداد این افراد به ۹ درصد افزایش یافته است.

فرشیدی گفت: شاید این نشان از آن باشد که سرایت شکل‌هایی از ویروس انگلیسی را در سطح استان داشته ایم، برای آنکه بتوان ویروس انگلیسی را کنترل کرد دستورکارهای بهداشتی مقابله با کرونا به خصوص زدن ماسک باید بیشتر رعایت شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: فاصله گذاری‌ها با دقت رعایت شود و افراد بدون با شروع علایم به پزشک مراجعه کنند تا بتوان از پیشرفت بیماری و عوارض ناشی از آن جلوگیری کرد.

مسافران با وجود ممنوعیت به این استان سفر می‌کنند

وی با اشاره به اینکه ، احتمال حذف شدن تورهای گردشگری برای عید نوروز وجود دارد، یاد آور شد: مردم در برنامه های روزانه و مراسم های عزا و عروسی هم پروتکل های بهداشتی رعایلت کنند زیرا خطر کرونا بویژه کرونای انگلیسی جدی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم گفت: میزان استفاده از ماسک هم در این روزها حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد نسبت به هفته های قبل کاهش داشته که این با شناسایی موارد کرونای انگلیسی همزمان شده است.

دکتر محمود حسین‌پور ادامه داد: در ۳۲ درصد عروسی ها پروتکل های بهداشتی رعایت می‌شود و ۲۰ درصد عروسی ها  هم با هماهنگی مراجع قضایی لغو شده است.

وی اضافه کرد: پروتکل های بهداشتی در ۷۶ درصد مراسم‌های عزا رعایت می‌شود که نشان می دهد مردم در مراسم‌های عزا بیشتر از عروسی ها پروتکل را رعایت می‌کنند.

وی اشاره کرد: میزان استفاده از ماسک توسط کارگران فصلی نیز کاهش یافته که شهرداری بندرعباس و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بایستی در این زمینه حساس بوده و مساله را حل کنند.

مسیر عسلویه پارسیان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با توجه به اینکه مسافران خوزستان بیشتر از مسیر عسلویه - پارسیان تردد می‌کنند گفت: این مسیر حساس ترین مسیر بوده که باید با دقت کنترل شود.

دکتر حسین‌پور خاطر نشان کرد: از هفته آینده مبادی ورودی مانند فرودگاه‌ها و ایستگاه راه آهن بندرعباس با دقت بیشتری کنترل می‌شود و باید به این نکته توجه داشت که میزان حضور مهمانان در نوروز در این استان بیشتر خواهد شد.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۳۰ هزار کیت برای تشخیص کرونا داریم که برای آن ایام ناکافی است و تهیه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار کیت تشخیص هم به هزینه بالایی نیاز دارد، از طرفی نیز هم اکنون که سفر به بندرعباس، کیش و قشم ممنوع است افراد از شهرهای مختلف وارد هرمزگان شده‌اند.

مصوبه‌های ستاد استانی کرونا اجرا شود/گلایه علوم پزشکی از بنادر و دریانوردی هرمزگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: مصوبه‌هایی در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا دارد که اجرا نمی شود و آن تعداد خودرویی هم که بازگشت داده شده اند با کمک جمعیت هلال احمر هرمزگان بوده است.

دکتر حسین‌پور تصریح کرد: از نهادهای مسوول انتظار همکاری بیشتر و مناسب و همچنین اجرای دقیق مصوبه های ستاد کرونای استان را داریم، زمانی که طرحی به تصویب این ستاد می رسد همه دستگاه‌ها خود را ملزم به اجرای آن بدانند.

گردش کرونای انگلیسی کنترل شده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: تنها استانی هستیم که توانسته گردش کرونای انگلیسی را کنترل کند و اگر مصوبه های ستاد استانی کرونا به درستی اجرا شود فشار کاری بر بخش بهداشت و درمان کمتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: فروش بلیت شناورها باید از حالت حضوری خارج شود و کسانی که قصد سفر به جزیره های استان دارند در مبدا تست داده و نتیجه آن را بر روی سامانه فروش بلیت بارگذاری کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا گردشگری دانشگاه علوم پزشکی استانداری هرمزگان شهرداری بندرعباس هرمزگان قشم بستک بندرعباس پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گردشگری دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا گردشگری دانشگاه علوم پزشکی استانداری هرمزگان شهرداری بندرعباس هرمزگان قشم بستک بندرعباس اخبار کنکور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان استانداری هرمزگان کرونای انگلیسی کووید انگلیسی نتیجه آزمایش داشته باشند ستاد استانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» در ویرایش 2024 خود که در پایان ماه آوریل 2024 میلادی منتشر شده، نام 73 مؤسسۀ ایرانی را در سیاهۀ مؤسسه‌های برتر آسیا منتشر کرده است. بر پایۀ این گزارش، دانشگاه صنعتی شریف در جایگاه نخست ملی و 56 آسیا جای گرفته است. جایگاه دو مؤسسۀ ایرانی نیز با عنوان «reporter» گزارش شده است. مؤسسه‌هایی که رتبه آسیایی آنها «reporter» است، آنهایی هستند که داده‌های خود را به «مؤسسه آموزش عالی تایمز» داده‌اند، ولی کمینه لازم برای به دست آوردن رتبه آسیایی را نداشته‌اند. در ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی 65 مؤسسه از ایران در میان مؤسسه‌های برتر آسیا جای گرفته بودند. در نمودار یک، روند سالانۀ شمار مؤسسه‌های ایرانی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» گزارش شده است.

 

بر پایۀ نمودار یک، روند سالانۀ شمار مؤسسه‌های ایرانی در نظام رتبه‌بندی رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» همواره رشد داشته است و در ویرایش 2024 به 73 مؤسسه رسیده است.

رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو آسیا را در پنج زمینۀ کیفیت پژوهش (با وزن 30 درصد)، محیط پژوهش (با وزن 28 درصد)، آموزش (با وزن 5/24 درصد)، صنعت (با وزن 10 درصد)، و چشم‌انداز جهانی (با وزن 5/7 درصد)؛ بر پایۀ 17 سنجۀ کمی ارزیابی می‌کند. در جدول یک، رتبه‌های ملی و آسیایی مؤسسه‌های ایرانی و در جدول دو، امتیاز آنها در شاخص‌های ارزیابی این نظام رتبه‌بندی آمده‌اند.

جدول 1. امتیاز کل و رتبۀ مؤسسه‌های ایرانی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» در ویرایش 2024 میلادی

 

نام مؤسسه

امتیاز کل

رتبه ملی

رتبه آسیایی

دانشگاه صنعتی شریف

59.0

1

56

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

57.6

2

68

دانشگاه علم و صنعت ایران

56.4

3

79

دانشگاه تهران

51.9

4

100

دانشگاه صنعتی شیراز

48.1

5

118

دانشگاه تبریز

47.9

6

121

دانشگاه علوم پزشکی تهران

46.9

7

129

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

46.8

8

131

دانشگاه صنعتی اصفهان

46.7

9

133

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

46.2

10

136

دانشگاه علوم پزشکی تبریز

45.3

11

143

دانشگاه علوم پزشکی ایران

44.1

12

154

دانشگاه شیراز

43.7

13

160

دانشگاه فردوسی مشهد

42.4

14

180

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی

38.641.5

15

201250

دانشگاه علوم پزشکی کاشان

38.641.5

15

201250

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

38.641.5

15

201250

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

38.641.5

15

201250

دانشگاه کاشان

38.641.5

15

201250

دانشگاه ارومیه

38.641.5

15

201250

دانشگاه علوم پزشکی بابل

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم پزشکی مازندران

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم پزشکی قزوین

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

35.838.5

21

251300

دانشگاه محقق اردبیلی

35.838.5

21

251300

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

33.535.7

28

301350

دانشگاه علوم پزشکی کردستان

33.535.7

28

301350

دانشگاه صنعتی سهند

33.535.7

28

301350

دانشگاه شهید چمران اهواز

33.535.7

28

301350

دانشگاه صنعتی شاهرود

33.535.7

28

301350

دانشگاه اصفهان

33.535.7

28

301350

دانشگاه کردستان

33.535.7

28

301350

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

33.535.7

28

301350

دانشگاه یزد

33.535.7

28

301350

دانشگاه علوم پزشکی گیلان

31.633.4

37

351400

دانشگاه علوم پزشکی ایلام

31.633.4

37

351400

دانشگاه خوارزمی

31.633.4

37

351400

دانشگاه رازی

31.633.4

37

351400

دانشگاه سمنان

31.633.4

37

351400

دانشگاه گیلان

31.633.4

37

351400

دانشگاه مازندران

31.633.4

37

351400

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

31.633.4

37

351400

دانشگاه علوم پزشکی اراک

28.131.4

45

401500

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

28.131.4

45

401500

دانشگاه بوعلی سینا

28.131.4

45

401500

دانشگاه حکیم سبزواری

28.131.4

45

401500

دانشگاه علوم پزشکی کرمان

28.131.4

45

401500

دانشگاه لرستان

28.131.4

45

401500

دانشگاه خلیج فارس

28.131.4

45

401500

دانشگاه علوم پزشکی قم

28.131.4

45

401500

دانشگاه شهید باهنر کرمان

28.131.4

45

401500

دانشگاه شهرکرد

28.131.4

45

401500

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

28.131.4

45

401500

دانشگاه مراغه

28.131.4

45

401500

دانشگاه صنعتی ارومیه

28.131.4

45

401500

دانشگاه یاسوج

28.131.4

45

401500

دانشگاه علوم پزشکی زنجان

28.131.4

45

401500

دانشگاه علامه طباطبایی

24.128.0

60

501600

دانشگاه الزهرا (س)

24.128.0

60

501600

دانشگاه اراک

24.128.0

60

501600

دانشگاه ایلام

24.128.0

60

501600

دانشگاه علوم پزشکی سمنان

24.128.0

60

501600

دانشگاه شاهد

24.128.0

60

501600

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

24.128.0

60

501600

دانشگاه هرمزگان

24.128.0

60

501600

دانشگاه قم

24.128.0

60

501600

دانشگاه زنجان

24.128.0

60

501600

دانشگاه دامغان

14.724.0

70

601+

دانشگاه پیام نور

14.724.0

70

601+

دانشگاه بیرجند

14.724.0

70

601+

دانشگاه سیستان و بلوچستان

14.724.0

70

601+

مؤسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان پیشرو

Reporter

Reporter

Reporter

دانشگاه صنعت نفت

Reporter

Reporter

Reporter

 

 

جدول 2. امتیاز مؤسسه‌های ایرانی در شاخص‌های ارزیابی نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» در ویرایش 2024 میلادی

نام مؤسسه

امتیاز در سنجه‌های ارزیابی

کیفیت پژوهش

صنعت

چشم‌انداز

جهانی

محیط پژوهش

آموزش

دانشگاه صنعتی شریف

81.7

86.2

37

44

43.8

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

82.9

85.1

38.8

40.3

40.8

دانشگاه علم و صنعت ایران

82.6

73.9

24.3

45.2

39.8

دانشگاه تهران

79

60.5

33.6

32.6

42.7

دانشگاه صنعتی شیراز

78.7

32.6

33.7

27.9

44.5

دانشگاه تبریز

82.6

43.1

40.8

28.4

31.8

دانشگاه علوم پزشکی تهران

62.7

45.1

37.5

22.1

59.6

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

57.6

63.5

27.1

27.9

54.2

دانشگاه صنعتی اصفهان

71.5

75.2

33

32.1

25.5

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

92.7

28.4

25.3

26.1

25.7

دانشگاه علوم پزشکی تبریز

74

29.9

30.2

18.3

51.8

دانشگاه علوم پزشکی ایران

58.4

39.1

38.3

19.9

58

دانشگاه شیراز

63

57.4

29.1

29.7

34.7

دانشگاه فردوسی مشهد

58.2

45.4

38.6

32.5

34.1

دانشگاه بین‌المللی امام خمینی

64.1

26.7

26.9

23.9

36.7

دانشگاه علوم پزشکی کاشان

67.6

17.4

25.3

18.3

39.7

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

67.7

34.8

35.7

25.5

27

دانشگاه علوم پزشکی مشهد

65.4

28.5

29.7

17.8

41.9

دانشگاه کاشان

73.4

21.9

24.8

24.2

32.5

دانشگاه ارومیه

61.3

25.8

38

23.8

35.7

دانشگاه علوم پزشکی بابل

56.1

18

21

14.6

50.2

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

74.1

34.2

35.7

13.8

19

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

51.4

25.6

25.4

16.6

54.9

دانشگاه علوم پزشکی مازندران

54.9

28.1

24.7

15.1

53.1

دانشگاه علوم پزشکی قزوین

57.9

18.7

26.5

14.2

46.6

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

56.6

24.5

24.1

15.4

50

دانشگاه محقق اردبیلی

72

19.7

32.9

21.2

23.2

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

51.1

20.1

21.8

13.1

45.8

دانشگاه علوم پزشکی کردستان

51.5

18.8

27.9

13.7

49.1

دانشگاه صنعتی سهند

63

37.9

22.6

17.9

24.8

دانشگاه شهید چمران اهواز

37.3

51.8

27.2

23.5

35.5

دانشگاه صنعتی شاهرود

56.8

18.7

32.4

21

34.1

دانشگاه اصفهان

47.2

26.2

35.5

20.5

36.4

دانشگاه کردستان

65.5

19

35.9

17.9

20.2

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

56.6

17.8

25.2

14.4

42.5

دانشگاه یزد

48.4

39.4

36.1

21.1

30.3

دانشگاه علوم پزشکی گیلان

48.6

16.6

21.9

12.8

46

دانشگاه علوم پزشکی ایلام

53

17.2

23.4

14.6

37.1

دانشگاه خوارزمی

42.3

25

29.5

16.8

39.1

دانشگاه رازی

47.2

38.5

26.5

17.1

33.4

دانشگاه سمنان

54.3

18.4

22.4

15.6

37

دانشگاه گیلان

51.5

27.9

23.4

21.4

25.5

دانشگاه مازندران

40.5

24.7

32.1

23.1

33

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

33.3

27.9

34.9

24.3

40.5

دانشگاه علوم پزشکی اراک

49.6

18.9

21.2

12.4

38.1

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

59.3

19

27.9

18.7

17.9

دانشگاه بوعلی سینا

46.5

21.1

25.3

20.2

26.8

دانشگاه حکیم سبزواری

50.7

16.5

38

14.1

18.4

دانشگاه علوم پزشکی کرمان

44.9

20.5

25.6

14.4

39.3

دانشگاه لرستان

48

18.3

25.7

13.6

32.8

دانشگاه خلیج فارس

44.4

28.8

38.2

17.2

21.5

دانشگاه علوم پزشکی قم

41.6

17.9

22.4

9

42.4

دانشگاه شهید باهنر کرمان

44.8

26.9

26.3

16.7

23.1

دانشگاه شهرکرد

55.2

17.9

22.1

16.5

23.4

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

46.9

17.3

20.6

12.8

40.6

دانشگاه مراغه

54.3

17.5

34

20.4

14.6

دانشگاه صنعتی ارومیه

59.7

16.6

27.7

20.5

13.7

دانشگاه یاسوج

50.3

20.1

22.4

17.8

17.7

دانشگاه علوم پزشکی زنجان

34.4

24.2

21.5

15.4

43.9

دانشگاه علامه طباطبایی

31.6

19

32.4

17.3

35

دانشگاه الزهرا (س)

29.6

19.6

31

18.6

30.4

دانشگاه اراک

35.2

20.1

26.3

13.7

23.4

دانشگاه ایلام

49.2

18.2

25.2

15.6

20.6

دانشگاه علوم پزشکی سمنان

35.2

16.2

29.1

12.8

30.6

دانشگاه شاهد

25.9

26.6

18.7

18.1

36.5

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

26.5

17.5

20.6

13

47.1

دانشگاه هرمزگان

38

22.8

26.4

17.3

29.6

دانشگاه قم

36.1

17.3

48.6

14.8

26.7

دانشگاه زنجان

45.5

21.5

27.3

15

20.6

دانشگاه دامغان

27.6

17.9

27.9

14

21.3

دانشگاه پیام نور

27.6

19.6

21.3

11.1

15.5

دانشگاه بیرجند

28

16.8

26.2

11.6

13.3

دانشگاه سیستان و بلوچستان

29.1

22.9

22.7

13.9

22.3

مؤسسه آموزش عالی دانش‌پژوهان پیشرو

Reporter

Reporter

Reporter

Reporter

Reporter

دانشگاه صنعت نفت

Reporter

Reporter

Reporter

Reporter

Reporter

بر پایۀ ویرایش 2024 میلادی نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، «Tsinghua University» پیشگام است و «Peking University»، «National University of Singapore»، «Nanyang Technological University, Singapore»، «The University of Tokyo»، «University of Hong Kong»، «Shanghai Jiao Tong University»، «Fudan University»، «Zhejiang University»، و «Chinese University of Hong Kong» در جایگاه دوم تا نهم هستند.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با ساخت و بروزرسانی ابزارهایی حرفه‌ای برای ارزیابی و سنجش علم، فناوری، و نوآوری کشور می‌کوشد تا در زمینه‌های در پیوند با مأموریت‌هایش به سیاست‌گذاران برای برنامه‌ریزی‌های درست و کارآمد یاری رساند. این گزارش نیز از انتشارات سامانه جایگاه علم، فناوری، و نوآوری ایران در جهان (نما) است که به پایش و گزارشِ پیرامونِ 90 شاخص گوناگون از 55 نهاد جهانی در حوزه‌های علم، فناوری، و نوآوری می‌پردازد و در نشانی NEMA.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک