Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید بر اینکه تبعات فشار زیاد بر کادر درمان همه را درگیر می‌کند گفت: در حال حاضر ظرفیت بخش‌های کووید پر شده است و با توجه به افزایش روزانه موارد ابتلا، هفته آینده وضعیت نامساعدتری خواهیم داشت. ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، ‌حسین فرشیدی در جلسه‌ای که به منظور اهدای یک دستگاه "پلاسما فرز" توسط اتحادیه طلافروشان بندرعباس برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر کادر درمان فشار زیادی را تحمل می‌کنند و تبعات آن به زودی همه را درگیر خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از گوشه و کنار هرمزگان| زایمان موفق 3 مادر باردار مبتلا به کرونا در بندرعباس / آغاز فعالیت میدان جدید میوه و تره بارآب و فاضلاب هرمزگان: آبرسانی سیار به نوگین و گیشدان مستلزم جاده دسترسی مناسب است‌33 واحد صنفی هرمزگان به علت عدم رعایت موازین بهداشتی کرونایی پلمب شد

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت بخش‌های کووید پر شده ‌و با توجه به افزایش روزانه ابتلا به این بیماری، انتظار می‌رود که طی هفته آینده وضعیت نامساعدتری از شرایط فعلی پیش رو داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: برای بستری بیماران کووید در استان هرمزگان باید سه برابر ظرفیت تخت‌های فعلی برنامه ریزی شود. 

وی تصریح کرد: متاسفانه در ستاد کشوری برای استان‌هایی که در وضعیت قرمز و بحران کرونا قرار دارند به طور جداگانه تصمیم‌گیری نشده ‌و ظرفیت استان در مواجهه با این بحران با مشکل و چالش همراه خواهد بود. 

فرشیدی گفت: برای عبور از این شرایط لازم است همه مردم همکاری کنند و با رعایت اصول ساده‌ای مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شستشوی مرتب دست‌ها، برای جلوگیری از شیوع این ویروس تلاش کنند تا با یاری یکدیگر شاهد کاهش ابتلا و کاهش موارد بستری در بیمارستان باشیم.

وی در پایان از نگاه مثبت و همت خیرین سلامت تشکر کرد و افزود: خیرین نیازهای فعلی حوزه درمان و سلامت را اولویت خود قرار دهند و دانشگاه‌ علوم پزشکی همکاری کنند. 

انتهای پیام/864/ش

R7555/P/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد